BookYourHotel.org

vrijdag 28 mei 2010

Zomer 2010 in OostendeZomervakantie op hotel in Oostende centrum

De zomer in Oostende belooft opnieuw druk te worden met meer dan driehonderd activiteiten. Als je ook een spetterende zomer aan de Belgische Kust wenst mee te maken, haast je dan als de bliksem om een Oostende hotel te vinden die nog niet is volboekt. Het zomeraanbod in Oostende is opnieuw heel divers met aandacht voor sport, cultuur, muziek en film.Van de 300 activiteiten organiseert Toerisme Oostende zelf 25 evenementen, waarin het 600.000 euro investeert. Toerisme Oostende zal voor haar 'eindeloze zomer van Oostende' promotie voeren via 110.000 brochures, affiches en folders. Geniet zeker ook van de promoties hotels Oostende, via websites als BoekUwHotel.be bijvoorbeeld, waar je van flinke kortingen en hotelspecials kunt genieten.


De kans dat je er eentje aantreft in de receptie van je hotel in Oostende centrum is dus bijzonder groot! Het startschot van de zomer wordt op rond eind juni gegeven met een vuurwerkspektakel op het Klein Strand. De rest van de zomer is er ook nog vuurwerk te bewonderen tijdens de traditionele Vurige Maandagen, echt een spektakel van jewelste dat je kunt meepikken tijdens je verblijf op
hôtels à Ostende!

Vorig jaar logeerde ik in een hotels Oostende aanbiedingen van waaruit we één van de beste zichten op het vuurwerk kregen, subliem gewoon en megaromantisch... Hopelijk wordt de zomer van 2010 ook een knaller van formaat! Onze vakantie op luxe hotel in Oostende belooft alvast onvergetelijk te worden! (of toch maar weer kiezen voor een van de goedkope hotels in Oostende? Ik zal zien wat m'n portefeuille zeg!)


Geen opmerkingen: