BookYourHotel.org

maandag 28 april 2008

Bezoek ook Antwerpen

Antwerpen



De havenstad en Diamantstad in België. En niet te vergeten Antwerpen is ook de beroemste shoppingstad van België. De Meir, de kammenstraat, ... het zijn allen begrippen voor iedereen die van mode en shoppen houdt.

Antwerpen is vanuit Oostende best wel even rijden of treinen dus men spendeert dan ook best één nachtje in één van de vele hotels in Antwerpen. Er zijn best wat luxe hotels in Antwerpen waar men kan genieten van alle mogelijk faciliteiten. Wie eerder op zoek is naar een goedkoop hotel in Antwerpen kan ook zeker en vast zijn gading vinden. De beste 4 goedkope hotels in Antwerpen vind je hier.

Antwerpen heeft als havenstad heel wat faam gemaakt dus men moet proberen om toch even de bekendste dokken te bezoeken misschien is een rondvaart op de schelde geen slecht idee want Antwerpen vanuit het water ontdekken is toch weer eens heel wat anders. Op sommige van deze boten kan men heerlijk dineren dus zowel de maag als het oog worden dan op hun wenken bediend.

Voor andere categorieën hotels zoals de 4 sterren hotels in Antwerpen of 3 sterren hotels in Antwerpen neemt men best een kijkje op deze websites. De vele hotels in Antwerpen zijn dikwijls in het weekend snel volzet dus even van op voorhand reserveren is zeker geen slecht idee. De beste prijs/kwaliteitsverhouding vindt men steevast in een 3 sterren hotel in Antwerpen. De beste prijs voor 4 sterren hotels in Antwerpen ligt stukken lager dan de meeste luxe hotels dus men kan best even afwegen voor men zijn hotel in Antwerpen reserveert.

Indien alle hotels in de binnenstad volboekt zijn kan je best eens proberen om een 2 sterren hotel in Antwerpen te vinden daar men hier meestal maar later boekt. Er zijn maar enkele 2 sterren hotels in Antwerpen en deze bieden ondanks de lagere classificatie zeker en vast voldoende comfort.

In Antwerpen zijn er een aantal zaken meer dan de moeite om te bezoeken. Zo is er het volledig afgewerkt en gerenoveerd Centraal Station wat als een unicum in Europa mag beschouwd worden. De prachtige overdekte treinhal doet denken aan de tijd van weleer en is een prachtig voorbeeld van de 19de eeuwse bouwkunst.

Vlak naast het Centraal Station vindt men de Zoo van Antwerpen wat makkelijk te bezoeken valt als men met de trein naar Antwerpen komt. Ook het 't Steen uit de middeleeuwen is samen met de Grote Markt en de kathedraal van Antwerpen een must-see als men de stad aandoet.

Als Shoppingparadijs slaat Antwerpen werkelijk alles, van diamanten tot kleding en multimedia, in het centrum vindt men zeker en vast alles. De Meir en de Keyserlei zijn de bekendste winkelstraten maar ook de Kammenstraat is te bezoeken als men naar Antwerpen trekt om te winkelen.

Antwerpen, een stad om te herbezoeken.

Geen opmerkingen: