BookYourHotel.org

zaterdag 26 april 2008

Steden in de buurt (en wat verder)

Een verblijf in een hotel in Oostende staat bij menig een in hun lijstje met favorieten, toch is het soms eens leuk om (bijvoorbeeld op een regenachtige dag in augustus) andere steden in de buurt te gaan verkennen. We hebben het hier natuurlijk in de eerste plaats over Bruges, hoewel natuurlijk ook andere badsteden zoals Knokke, Blankenberge en De Panne meer dan de moeite waard zijn!



De grens over en een uur of vier rijden en je komt terecht in een gans andere wereld. De wereld van het Louvre, Montmartre, de Eiffeltoren en de Champs Elysées. Je raadt het natuurlijk al: Parijs! Wie in een hotel in Parijs verblijft, kan zich onmogelijk vervelen. Eerder dan enkel een soort van openluchtmuseum te zijn, zoals bijvoorbeeld Brugge soms smalend wordt genoemd, legt Parijs de vinger aan de pols van al wat trendy, actueel en vooruitstrevend is.



Liever een hotel in Amsterdam? Dit behoort uiteraard eveneens tot de mogelijkheden. Een verblijf van enkele dagen in een luxe hotel in Amsterdam, moet zowat een van de leukst denkbare ervaringen zijn. Ook zij die wat minder geld wensen te besteden, kunnen altijd terecht in budgetvriendelijkere hotels, om maar één stad te noemen: een hotel Deventer centrum, wat een mooie Hanzestad aan de Ijssel is en net als Brugge van historisch groot belang en heel wat bezoekers! Conclusie: wie wat uitgekeken is op zijn hotel in Ostend Belgium, heeft mogelijkheden te over!

Geen opmerkingen: